Δίνουμε αίμα, μαθαίνουμε για το δώρο της αιμοδοσίας!

11 Απριλίου, 2018 ΝΕΑ

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 το Bloode θα βρίσκεται στο Athens Science Festival και σας προσκαλεί να δώσετε αίμα και να διασκεδάσετε, μαθαίνοντας για την αιμοδοσία μέσα από ένα παιχνίδι μυστηρίου!

Από τις 11.00 έως τις 15.30 έχεις την ευκαιρία να γίνεις ο ήρωας ενός συνανθρώπου σου, αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο σου στην αιμοδοσία. Κάθε σταγόνα είναι σημαντική για τους ανθρώπους που το χρειάζονται και όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε!
Στοχεύοντας στην αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών, το Bloode παρουσιάζει επίσης ένα παιχνίδι απόδρασης (escape game) ειδικά σχεδιασμένο για τη διαδικασία και την αξία της αιμοδοσίας. Μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία οι παίκτες λύνουν γρίφους και μαθαίνουν για την αιμοδοσία! Το παιχνίδι, το οποίο παίζεται ατομικά ή ομαδικά, ολοκληρώνεται εντός 10-15 λεπτών, όσο δηλαδή διαρκεί και η πράξη της αιμοδοσίας.

Η επίσκεψη στο Athens Science Festival θα είναι μια μοναδική εμπειρία! Εντόπισε την κινητή μονάδα αιμοδοσίας στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης και έλα να δεις τι έχει ετοιμάσει το Bloode για σένα!