Δροσιά ζωής, γεύση ζωής!

25 Απριλίου, 2018 ΝΕΑ

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε φέτος ως χορηγό τη Δροσιά Organic Iced Tea που θα υποστηρίξει τους εθελοντές μας και θα δροσίσει τους επισκέπτες με την παροχή υγιεινών και φυσικών αναψυκτικών κατά τη διάρκεια του Athens Science Festival.

Η Δροσιά ξεκίνησε τα βήματά της στον κλάδο των ποτών και των τροφίμων πριν από ένα σχεδόν χρόνο, προωθώντας πιλοτικά το προϊόν της στην αγορά και προσπαθώντας να αφουγκραστεί τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Η μειωμένη παρουσία στην αγορά αφεψημάτων τα οποία να είναι υγιεινά και να προσφέρουν φυσική γεύση χωρίς την προσθήκη τεχνητών ουσιών, ώθησε τη Δροσιά να αναλάβει δράση!

Η προσπάθεια αυτή πέρασε από διάφορες φάσεις και κύματα. Απογοητεύσεις, αλλά και επιτυχημένες συμφωνίες, αλλαγές συνεργατών, και συνεχείς βελτιώσεις του προϊόντος, αποτέλεσαν πολύτιμα μαθήματα που οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το ελληνικό brand θεωρούν καθοριστικά για την πορεία τους. Όπως ο CEO της εταιρίας Ανδρεάς Α. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Μάθαμε να σκεφτόμαστε κριτικά, μάθαμε να πουλάμε με γνώμονα τον άνθρωπο, μάθαμε να αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ποιότητας, της επικοινωνίας και της αισθητικής και τέλος μάθαμε να αγαπάμε την επιχειρηματικότητα σε βαθμό που να την θεωρούμε επέκταση της ζωής μας.»

Μέσα σε ένα χρόνο η Δροσιά κάταφερε να εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά και σήμερα, με πάνω από 300 σημεία πώλησης, να λειτουργεί με την αυτοπεποίθηση ότι σε μερικά χρόνια θα θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά brands. «Κάθε εγχείρημα, όσο φιλόδοξο κι αν είναι, ειδικά σε μια χώρα και σε ένα οικοσύστημα που δεν ευνοεί πάντα καινοτομία, κρύβει δυσκολίες και αβεβαιότητα. Ξέραμε ότι οι δυσκολίες θα είναι πολλές και η πορεία μας αβέβαιη. Αλλά η βαθιά μας θέληση για αλλαγή και προσφορά σε έναν τόπο που τόσο αγαπάμε και που θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει μας βοήθησε να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία.»

Η Δροσιά δεν στοχεύει απλώς στο να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα των αναψυκτικών, αλλά φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ρεύμα από ανθρώπους που θα είναι αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία για βελτίωση του τρόπου που βιώνουμε την καθημερινότητά μας. Ο τρόπος που τρεφόμαστε και η ποιότητα των προϊόντων που καταναλώνουμε είναι αναγκαία συστατικά μιας αρμονικής διαβίωσης και η ελληνική εταιρία ευελπιστεί να προσανατολίσει παραγωγούς και καταναλωτές προς αυτή την κατεύθυνση. Η Δροσιά είναι μόνο η αρχή. Η αρχή για μια πλούσια, απολαυστική και ποιοτική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα  |  Facebook  |  Instagram