Μύθοι και αλήθειες για τη ζωή χωρίς χαρτί και μετρητά!

23 Μαρτίου, 2017 ΝΕΑ

Εδώ και μερικές δεκαετίες, οι άνθρωποι προσπαθούν να περιορίσουν ή και να σταματήσουν τη χρήση του χαρτιού και να χρησιμοποιούν ψηφιακά μέσα αντί για χαρτί. Πρόσφατα έχει δημιουργηθεί μία παρόμοια τάση και για την μείωση (ή ακόμη και την εξάλειψη) των μετρητών, κάτι που φαίνεται πιο εφικτό από τότε που εμφανίστηκαν τεχνολογίες όπως οι ανέπαφες συναλλαγές, τα ψηφιακά πορτοφόλια και το IoT (Internet of Things). Είναι όμως η κοινωνία μας έτοιμη να αφήσει το χαρτί ή τα μετρητά;

Η Βιολέτα Ξανθούλη και ο Βασίλης Μαθιουδάκης από την Printec υπόσχονται να μας αποκαλύψουν τους μύθους και τις αλήθειες πίσω από την προσπάθεια να περιοριστεί ή και να εξαλειφθεί η χρήση του χαρτιού. Ο όμιλος εταιριών Printec, ηγείται της εξέλιξης στον τομέα Συστημάτων Αυτοματοποίησης Συναλλαγών στην Κεντροανατολική Ευρώπη.

Σχετικά με τον όμιλο Printec

O όμιλος Printec κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των τεχνολογιών συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων-πελατών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών λύσεων που βοηθούν στη βελτίωση της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, καθιστώντας την καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη. Μέσω των υπηρεσιών του ομίλου Printec οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να παρέχουν ανώτερη εμπειρία στον πελάτη και ταυτόχρονα μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βιολέτα Ξανθούλη, Group Marketing Manager, Printec
Βασίλης Μαθιουδάκης, Chief Commercial and Business Operations Officer, Printec

Τίτλος δράσης: Μύθοι και αλήθειες για τη ζωή χωρίς χαρτί και μετρητά

Παρασκευή 31 Μαρτίου | 19.00 – 19.50