Παιχνίδια όλων των ειδών από τη SAE Creative Media College

3 Απριλίου, 2019 ΝΕΑ
 Το SAE Creative Media College, μέλος του ομίλου SAE Institute, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φορέα στον τομέα των Creative Media παγκοσμίως με 40 χρόνια εμπειρίας, εξειδίκευσης και επιτυχιών, συμμετέχει φέτος στο Athens Re-Science Festival με ένα εργαστήριο για παιδιά, ένα workshop για ενήλικες κι ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού που δεν πρέπει να χάσετε!

Monopoly ή φιδάκι; Catan ή Dixit; Τα επιτραπέζια παιχνίδια μας γοητεύουν όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, μαζεύουν την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και μπορούν να κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό. Τι χρειάζεται για να σχεδιάσουμε ένα επιτραπέζιο; Μόνο όρεξη και δημιουργικότητα!

Φτιάξε το δικό σου επιτραπέζιο (12-15 ετών) / 4 Απριλίου / Εργαστήριο για παιδιά

Χρησιμοποιείστε τη Unity, την πιο διαδεδομένη μηχανή παιχνιδιών στον κόσμο, για να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο 3D horror game. Ολόκληρος ο σχεδιασμός θα υλοποιηθεί από εσάς: το σενάριο και η πλοκή, το 3D περιβάλλον, οι χαρακτήρες και οι υπερδυνάμεις τους, Μην ανησυχείς αν “δεν το ‘χεις” με τη μουσική, τα γραφικά ή τον προγραμματισμό – οτιδήποτε χρειαστεί θα το φροντίσουμε μαζί, την ώρα του εργαστηρίου.  Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένας φορητός υπολογιστής με εγκατεστημένη την έκδοση 2017.4 (ή νεότερη) της Unity (από εδώ: https://unity3d.com/get-unity/download)

3D Horror from A to Death / 6 Απριλίου / Workshop

Είσαι ο πιο πιστός fan του Athens Science Festival και ταυτόχρονα παίζεις την τεχνολογία στα δάχτυλα; Δε χάνεις πείραμα, ομιλία, επίδειξη ή διαγωνισμό του ASF και έχεις εξερευνήσει κάθε γωνιά της Τεχνόπολης; Ευκαιρία να το αποδείξεις!

Κυνήγι θησαυρού με τη SAE Athens / 6,7 Απριλίου 

Διοργάνωση: SAE Creative Media Education, #WeAreSAE #creativegreece,