WHAT’S UP Escape Room | Τολμάς να μπείς;

17 Απριλίου, 2018 ΝΕΑ

Ένα εγκαταλελειμμένο πυρηνικό εργοστάσιο. Ένας ασταθής αντιδραστήρας που κινδυνεύει να εκραγεί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο: ΟΛΑ είναι ΤΩΡΑ!

Μόνο μια ομάδα ερευνητών μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να σώσει τους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής από την καταστροφή: εσύ και η παρέα σου!

Μπείτε στο WHATS UP Escape Room, λύστε γρίφους βασισμένους στην παρατηρητικότητά σας, στις επιστημονικές σας γνώσεις και στις αισθήσεις σας και απενεργοποιήστε τον πυρηνικό αντιδραστήρα.

Η εμπειρία του WHAT’S UP Escape Room είναι χωρισμένη σε τέσσερις χώρους, που διαδέχονται ο ένας τον άλλον αυξάνοντας την ευρηματικότητα, τη δυσκολία και την αγωνία. Περιοδικοί πίνακες στοιχείων, καραμέλες με γεύσεις που παραπέμπουν σε αριθμούς, χρηματοκιβώτια που ανοίγουν με αριθμητικούς συνδυασμούς, ένα tablet που αποκαλύπτει ίχνη με augmented reality και μια σειρά από φις που πρέπει να μπουν στη σωστή πρίζα είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν οι παίκτες.

Μέσα σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, στο χώρο της Διαδραστικής Έκθεσης του Athens Science Festival, οι επισκέπτες της δράσης θα μπορέσουν να ζήσουν μια πρωτότυπη εμπειρία επικοινωνίας της επιστήμης λαμβάνοντας μια σειρά από θετικά μηνύματα: τη χρησιμότητα της επιστήμης και της τεχνολογίας, τους προβληματισμούς για την ορθή τους χρήση αλλά και τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Η δράση προτείνεται για άτομα άνω των 13 ετών.