Celebrity Science: Όταν η Ιατρική συναντά τον Αθλητισμό | Λευτέρης Πετρούνιας & Θεμιστοκλής Τσίτσος

24 Μαρτίου, 2021 ΝΕΑ

Ποιες είναι οι βασικότερες ανάγκες που καλύπτουμε με τα φάρμακα; Πρέπει να μας τρομάζουν οι παρενέργειές τους; Ποιος είναι ο ρόλος των συμπτωμάτων;

Τα ερωτήματα αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του Celebrity Science, της εκπομπής που έχει ως στόχο τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύ κοινό με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο.

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος θα υποδεχτεί σε ένα special επεισόδιο τον Ολυμπιονίκη στο άθλημα των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και τον φαρμακοποιό και YouTuber Θεμιστοκλή Τσίτσο. Μέσα από μια σειρά πρωτότυπων κουίζ και διασκεδαστικών παιχνιδιών, οι τρεις άνδρες θα κουβεντιάσουν για τις αλήθειες αλλά και τους μύθους που κυκλοφορούν γύρω από τον κόσμο των φαρμάκων.

Η συμμετοχή του Έλληνα Ολυμπιονίκη γίνεται με την υποστήριξη του Mikroi Iroes by Stoiximan.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια της εκπομπής στο επίσημο κανάλι του Celebrity Science στο YouTube. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να μας βρείτε στο Facebook και στο Instagram.

Τίτλος εκδήλωσης: Celebrity Science: Όταν η Ιατρική συναντά τον Αθλητισμό || Ημερομηνία & ώρα: Σάββατο 27 Μαρτίου 21:30-22.30