Γιορτάζοντας τη λήξη του Athens Science Festival με τον πιο ταιριαστό τρόπο

29 Απριλίου, 2018 ΝΕΑ

Ερευνητές, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, σχολεία και καλλιτέχνες θα γεμίσουν απόψε το Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων έχοντας όλοι την ίδια προσμονή και αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ΕΠΙ2. Κάποιοι έχουν έρθει από μακριά, ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην Τεχνόπολη εδώ και 5 ημέρες, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες δράσεις στο κοινό του Athens Science Festival.

Είναι οι φετινοί υποψήφιοι στις 8 κατηγορίες των Βραβείων Επικοινωνίας της Επιστήμης ΕΠΙ2 που έβαλαν τα δυνατά τους για να επικοινωνήσουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα στο ευρύ κοινό. Απόψε θα δουν τις προσπάθειές τους να αναγνωρίζονται και θα δεχτούν το χειροκρότημα του κοινού στην πρώτη απονομή των Βραβείων ΕΠΙ2, ενώ τη βράβευση θα κάνουν αξιόλογα πρόσωπα από τον χώρο της επιστήμης και της επικοινωνίας.

Σας προσκαλούμε στην τελετή απονομής των Βραβείων ΕΠΙγια να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση του 5ου Athens Science Festival με τον πιο ταιριαστό τρόπο!

Κριτική επιτροπή:
Βασίλης Βασιλόπουλος: Δημοσιογράφος GDPR Project Manager της ΕΡΤ
Νίκος Βογιατζής: Σχεδιαστής των Μέσων, Εικαστικός
Αναστασία Ντράχα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Νικήτρια του FameLab Greece 2015, μέλος των Science Reactors Θεσσαλονίκης
Αναστάσιος Πατρικάκος: Υπολογιστικος Γλωσσολόγος, Υπεύθυνος τμήματος ενημέρωσης και υποστήριξης καινοτομίας του ΕΚ «Αθηνά»
Νικόλας Πρωτονοτάριος: Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, Ιδρυτής The Hub Science

Παρουσιαστής: Δημήτρης Δούκογλου