«Η μάχη των YouTubers» αποκλειστικά στο Celebrity Science!

24 Μαρτίου, 2021 ΝΕΑ

Το Celebrity Science, η εκπομπή που έχει ως στόχο τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύ κοινό με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο, επιστρέφει δυναμικά και φιλοξενεί μια επικών διαστάσεων μάχη ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες YouTubers 

Αυτή τη φορά το έργο του Θοδωρή Αναγνωστόπουλου θα είναι πιο δύσκολο απ’ότι συνήθως, και αυτό γιατί στην σκηνή του Athens Science Festival θα τον περιμένουν τέσσερις εκλεκτοί καλεσμένοι αντί για δύο:

LegitGamingGrΜικρή Ολλανδέζα, Smart Chemistry και Καθημερινή Φυσική θα βάλουν τα δυνατά τους για να λύσουν διασκεδαστικά κουίζ και θα συμμετέχουν σε ευφάνταστα παιχνίδια με φόντο την επιστήμη. Οι γνωστοί YouTubers υπόσχονται να μας ψυχαγωγήσουν απαντώντας σε πρωτότυπα επιστημονικά ερωτήματα, όπως: 

Ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος των ατόμων και ποια είναι τα συστατικά που απαρτίζουν το σύμπαν; Πώς γίνεται η ονοματοδοσία των χημικών στοιχείων και τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για κβαντικά φαινόμενα;

Τα ερωτήματα αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν στη διάρκεια της συγκλονιστικής «μάχης των YouTubers»! Συντονιστείτε στην πλατφόρμα του φεστιβάλ για να την απολαύσετε!

Συμμετέχουν οι:

Ιωάννης Ρούτης aka LegitGamingGr – YouTuber

Δανάη Γεωργαντά aka Μικρή Ολλανδέζα – YouTuber

Δημήτρης Θεοδοσόπουλος aka Smart Chemistry – Χημικός και YouTuber  στον τομέα της επικοινωνίας της επιστήμης

Στέφανος Βαμβάκος aka Καθημερινή Φυσική – Φυσικός και YouTuber στον τομέα της επικοινωνίας της επιστήμης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια της εκπομπής στο επίσημο κανάλι του Celebrity Science στο YouTube. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να μας βρείτε στο Facebook και στο Instagram.

Τίτλος εκδήλωσης: Celebrity Science:Η μάχη των YouTubers || Ημερομηνία & ώρα: Σάββατο 27 Μαρτίου 20:30-21.30