Υποδεχθείτε την «Εποχή των Ηρώων» | Το συναρπαστικό Promo Video του ASF2021!

7 Μαρτίου, 2021 ΝΕΑ

Το Athens Science Festival επιστρέφει ψηφιακά και μας μεταφέρει στην «εποχή των ηρώων»!

Από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2021, το μεγαλύτερο φεστιβάλ επιστήμης της χώρας θα αναδείξει διαδικτυακά και σε «ζωντανή» μετάδοση από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων τις πιο σύγχρονες εξελίξεις σε τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, αλλά και τη σχέση της επιστήμης με την τέχνη.

Μέσα από «ζωντανές» συναρπαστικές ομιλίες, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα ορισμένους από τους πιο διακεκριμένους  επιστήμονες παγκοσμίως. Η πλατφόρμα του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει συνολικά 50 κορυφαίους ομιλητές από οκτώ διαφορετικές χώρες, με τη λίστα να περιλαμβάνει και τρεις νομπελίστες.

Παράλληλα, μια σειρά συμμετοχικών βιωματικών εργαστήριων, εντυπωσιακών πειραμάτων, επιδείξεων και άλλων καινοτόμων ψηφιακών δράσεων θα μας φέρουν πιο κοντά με τη σύγχρονη επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο και θα μας οδηγήσουν στο να κατανοήσουμε καλύτερα τα ανεξάντλητα επιτεύγματά της.

«Η εποχή των ηρώων» είναι εδώ. Ας την εξερευνήσουμε όλοι μαζί, σε ένα ακόμα συναρπαστικό επιστημονικό φεστιβάλ: το ASF 2021!

Δείτε το εντυπωσιακό promo video της εκδήλωσης πατώντας εδώ.