Workshop: Κατασκεύασε τη δική σου ηλιακή λάμπα!

23 Μαρτίου, 2017 ΝΕΑ

Σ’ ενδιαφέρει να μάθεις πως η ηλιακή ενέργεια μπορεί να «φωτίσει» την καθημερινότητά σου; Έλα μαζί μας σ’ ένα διασκεδαστικό «safari» όπου θα «δαμάσουμε» την ενέργεια του ήλιου για να φτιάξουμε τη δική μας ηλιακή λάμπα!

Μαζί θα υλοποιήσουμε το εργαστήριο «Κατασκεύασε τη δική σου ηλιακή λάμπα», όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας ηλιακή λάμπα χρησιμοποιώντας το καινοτόμο ηλιακό κύκλωμα LEDsafari. Μέσα από την βιωματική διαδικασία κατασκευής μιας λάμπας, θα μπορέσετε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις ιδέες της καθαρής ενέργειας, του βιώσιμου σχεδίου και των ηλεκτρονικών λύσεων. Καμία προηγούμενη γνώση δεν είναι απαραίτητη, το εργαστήριο είναι ανοιχτό για όλους.

 

Η LEDsafari είναι μια Ελβετική start-up με έδρα τη Λωζάννη. Βρείτε σχέδια λάμπας στο discover.ledsafari.com και φτιάξτε μια υπέροχη ηλιακή λάμπα για το σπίτι σας και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο το περιβάλλον!

Μέρα και Χώρος Εργαστηρίου: Πέμπτη 30 Μαρτίου | Αποθήκη | 18:00 – 21:00 (max 30 άτομα)

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Govinda Upadhyay, CEO, LEDsafari SA, Ελβετία

Κόστος workshop: 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται κι η γενική είσοδος). Αγόρασε το εισιτήριό σου, οι θέσεις είναι περιορισμένες!