Γίνε εθελοντής στο Athens Science Festival 2020

13 Φεβρουαρίου, 2020 ΝΕΑ

Το Athens Science Festival, διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά και έχει σκοπό την επικοινωνία της επιστήμης στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για το μεγαλύτερο επιστημονικό φεστιβάλ της Ελλάδας και αναζητά εθελοντές για την επιτυχή πραγματοποίηση του! 

Οι εθελοντές αποτελούν την πρώτη γραμμή δράσης και τον παλμό του φεστιβάλ ενώ παίζουν αδιάσπαστο ρόλο στη ροή του κόσμου και του προγράμματος των δράσεων.

Γιατί να συμμετέχεις; 

-Για να γνωρίσεις άτομα με το ίδιος πάθος με εσένα!

-Για να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές και οργανωτικές σου δεξιότητες, μέσω της εμπειρίας και των δύο υποχρεωτικών εκπαιδεύσεων!

-Για να γνωρίσεις κόσμο από τον κόσμο της επιστήμης και των τεχνών!

-Για να βοηθήσεις στη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης!

-Για να κάνεις φίλους, να περάσεις καλά και να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις!

Επίσης, για τη συμμετοχή σου στο Athens Science Festival, θα δοθεί βεβαίωση συμμμετοχής από τη SciCo.

Αν λοιπόν είσαι επικοινωνιακός και γεμάτος ενέργεια, αν έχεις πάθος με τις επιστήμες και την μετάδοσή τους στο ευρύ κοινό, και μπορείς να συνεργαστείς με μια μεγάλη ομάδα διαφορετικών ατόμων, τότε μην διστάζεις στιγμή και δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα (https://forms.gle/CrmBnMGxd49fhPL78) !

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου να συμμετέχεις στο Athens Science Festival και ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την υπεύθυνη εθελοντισμού, Αλεξάνδρα Παπαδήμου, στο παρακάτω email: [email protected]  

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.