Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή φέρνει το εργαστήριο του μέλλοντος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

9 Οκτωβρίου, 2023 ΝΕΑ

Σε μια εποχή τεχνολογικής άνθισης και προόδου, οι νέες εφαρμογές και τα επιτεύγματα της επιστήμης διεισδύουν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Έχετε φανταστεί, άραγε, πώς θα έμοιαζε ένα εικονικό εργαστήριο;

Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή με τη φετινή της συμμετοχή στο Athens Science Festival μας εισάγει στις νέες τεχνολογίες και καλεί μαθητές/τριες όλων των ηλικιών σε μια μοναδική δράση. Στο «Futurelab» θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πειράματα με υπολογισμούς και μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο και θα γνωρίσετε τα προγράμματα εικονικής πραγματικότητας. 

Ελάτε να δείτε το ψηφιακό εργαστήριο, που απαρτίζεται από σένσορες, υπολογιστικά προγράμματα, VR και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για να βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των νόμων της φυσικής. 

Η ιστορία της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής ξεκινάει από το 1959 και έως σήμερα παρέχει στους/στις μαθητές/τριες την απαραίτητη εκπαίδευση και καθοδήγηση, ώστε να διαμορφωθούν πολίτες που αντιμετωπίζουν το αύριο με αυτοπεποίθηση, γνώση και αρετή. 

Ελάτε στο Athens Science Festival να γνωρίσετε την επιστήμη του μέλλοντος!

Τετάρτη 11 – Πέμπτη 12 Οκτωβρίου | Χώρος: Νέοι Φούρνοι | 09:00 – 14:00