Οι Science Reactors συναντούν τους μικρούς τους φίλους στο Athens Science Festival 2024!

7 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Οι Science Reactors συναντούν τους νεαρούς φίλους τους στο Athens Science Festival 2024, φέρνοντας την επιστήμη πιο κοντά στα παιδιά μέσα από το Stand up Science kids. Με τον μοναδικό τους, διασκεδαστικό τρόπο, αποδεικνύουν πως η γνώση μπορεί να γίνει απολαυστική και προσβάσιμη στα παιδιά, κεντρίζοντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον τους. Ακόμα και οι πιο περίπλοκες επιστημονικές έννοιες μπορούν να καταστούν κατανοητές από τα παιδιά.

Η επιλογή του Stand up Science kids ως μέσου ήρθε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν οι Science Reactors προσάρμοσαν για πρώτη φορά το περιεχόμενο για παιδιά, κάνοντας την επιστήμη πιο ελκυστική. Έκτοτε, έχουν συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις, κερδίζοντας την αγάπη του νεανικού κοινού και αποφάσισαν να εντάξουν αυτή τη δράση στο πρόγραμμά τους.

Στο Athens Science Festival 2024, οι Χαρά Αφαλωνιάτη, Αντωνία Καραμολέγκου, Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου, Χριστίνα-Ανθή Χαρισίδου, Γιώργος Γαλανόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, φιλοδοξώντας να κερδίσουν όχι μόνο το νεανικό αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Κυριακή 21 Απριλίου | Δεξαμενές Καθαρισμού | 15:00

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και κλείστε σήμερα θέση!