Ο τελικός του STEM STARS Greece στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

28 Μαρτίου, 2022 ΝΕΑ

Το Athens Science Festival, μετά από δύο χρόνια φυσικής απουσίας, επανέρχεται φέτος δριμύτερο, με φυσική παρουσία!

Το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 με τον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού STEM STARS Greece στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα συνεχιστεί το Φθινόπωρο στις 21-23 Οκτωβρίου 2022. Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα! 

Ο μεγάλος τελικός του STEM STARS GREECE, θα είναι ανοιχτός για το κοινό το Σάββατο 02/04 από τις 15:00 έως τις 17:00, όπου θα μπορείτε να δείτε τις εργασίες των ομάδων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης στις 17:00!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo με τη χρηματοδότηση της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Χορηγός του διαγωνισμού είναι η PricewaterhouseCoopers Greece. Ειδικός Χορηγός του Τελικού είναι η Microsoft Hellas. Χορηγός των βραβείων είναι η O3 Out Of the Ordinary.

H είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για το κοινό για το Σάββατο 02/04 (15:00-18:00).

* Για την είσοδο στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) για COVID-19 διάρκειας 24 ωρών.

Ο θεσμός Athens Science Festival που ξεκίνησε το 2014, διοργανώνεται από τη SciCo, το British Council Greece και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.