Σε μια ρομποτική «ΑστροΑποστολή» μας καλεί η Ampersand Learning & Technology

9 Οκτωβρίου, 2023 ΝΕΑ

Σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής προόδου, η ρομποτική και τα STEM  βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας. Μέσω των σύνθετων κατασκευών, προκύπτουν σύγχρονα «εργαλεία» που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. 

Η εταιρεία Ampersand Learning & Technology, συνδυάζει την εκπαίδευση με την τεχνολογία και υλοποιεί το πρόγραμμα Ampersand Robotics, που προσφέρει σε παιδιά μαθήματα ρομποτικής.  Στο φετινό Athens Science Festival, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό αυτόν κόσμο.

Ελάτε στη δράση «ΑστροΑποστολή μέσω της Ρομποτικής & STEM» για μια απίστευτη διαστημική περιπέτεια! Θα θέλατε να περιηγηθείτε στο απότομο έδαφος μακρινών πλανητών και να κάνετε ελιγμούς σε περιβάλλοντα μηδενικής βαρύτητας; Ελάτε να εξερευνήσετε τα εντυπωσιακά εκθέματα και τις διαδραστικές οθόνες, που μας δίνουν τη δυνατότητα να γίνουμε οι ίδιοι/ες μέλη κρίσιμων διαστημικών αποστολών. 

Θα έχετε την ευκαιρία να χειριστείτε ρομποτικά ρόβερ, να σχεδιάσετε πλανητικές τροχιές του δικού σας ηλικιακού συστήματος, ακόμη και να προσομοιώσετε πραγματικές διαστημικές αποστολές με ρομποτικά χέρια!

Εάν είστε λάτρης του διαστήματος και της τεχνολογίας, αυτή η διαδραστική έκθεση είναι για εσάς! Ελάτε στο Athens Science Festival για μια αξέχαστη εμπειρία!

Τρίτη 10 – Πέμπτη 12 Οκτωβρίου | Χώρος: Νέοι Φούρνοι | 09:00 – 14:00