Συχνές Ερωτήσεις για την Πολιτική Εισιτηρίων του Athens Science Festival 2024

30 Μαρτίου, 2024 ΝΕΑ
  1. Ποιες είναι οι διαθέσιμες κατηγορίες εισιτηρίων;

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εισιτηρίων: γενική είσοδος για παιδιά και ενήλικες, μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές/τριες, άνεργους και ΑΜΕΑ, οικογενειακό εισιτήριο, είσοδος στο αμφιθέατρο για τις ομιλίες το Σάββατο 20 Απριλίου, την Κυριακή 21 Απριλίου και το Late Night Science το Σάββατο 20 Απριλίου.

  1. Πώς μπορώ να αγοράσω εισιτήρια;

Εισιτήρια διατίθενται προς αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Athens Science Festival και σε επιλεγμένα σημεία προπώλησης. Συνιστούμε την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων για την αποφυγή ουρών στην είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  1. Υπάρχουν ειδικές τιμές ή εκπτώσεις;

Ναι, προσφέρουμε ειδικές τιμές για φοιτητές/τριες, άνεργους και ΑΜΕΑ.  Η αγορά του μειωμένου εισιτηρίου, γίνεται με το αντίστοιχο δικαιολογητικό από το εκδοτήριο του φεστιβάλ, τις ημέρες διεξαγωγής.

  1. Τι περιλαμβάνει η αγορά ενός εισιτηρίου;

Η αγορά ενός εισιτηρίου παρέχει πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ, στις διαδραστικές εκθέσεις, στα εργαστήρια και στις περισσότερες εκδηλώσεις.

Ειδικές εκδηλώσεις, όπως αυτές στο αμφιθέατρο για τις ομιλίες το Σάββατο 20 Απριλίου, την Κυριακή 21 Απριλίου και το Late Night Science το Σάββατο 20 Απριλίου, απαιτούν επιπλέον εισιτήριο σε ημερομηνίες που αναγράφονται στη σχετική πλατφόρμα.

  1. Μπορώ να επιστρέψω ή να αλλάξω το εισιτήριό μου;

Οι επιστροφές και οι αλλαγές εισιτηρίων δεν επιτρέπονται. Συνιστούμε να είστε βέβαιοι για την επιλογή σας πριν προβείτε σε αγορά.

  1. Τι συμβαίνει σε περίπτωση ακύρωσης εκδήλωσης;

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας εκδήλωσης από την πλευρά των διοργανωτών, θα προσφερθεί η δυνατότητα επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου ή αντικατάστασης με άλλη εκδήλωση.

  1. Υπάρχει σημείο εξυπηρέτησης κοινού στην είσοδο;

Ναι, στην είσοδο του φεστιβάλ λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης κοινού το οποίο θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

  1. Ποιοι έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου; 

Παρέχεται δωρεάν είσοδος για έναν συνοδό ΑΜΕΑ.

  1. Πώς μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Athens Science Festival ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση [email protected].