The ELLINIKON 360VR EXPERIENCE: Ζήστε την εμπειρία της ανάπτυξης της νέας, έξυπνης και πράσινης πόλης!

10 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Πώς αναπτύσσεται μια έξυπνη και πράσινη πόλη από την αρχή; Πώς είναι να βλέπεις την εξέλιξη των έργων στο μεγαλύτερο εργοτάξιο της χώρας;

Ελάτε στο κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, φορέστε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και ζήστε  την εμπειρία της δημιουργίας του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, μέσα από την έκθεση εικονικής πραγματικότητας ΤΗΕ ELLINIKON 360VR EXPERIENCE!

The Ellinikon: Το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, είναι η πρώτη περιοχή στην Ελλάδα που αναπτύσσεται από την αρχή ως έξυπνη και πράσινη πόλη.

Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμες εφαρμογές, στην περιοχή του πρώην Ανατολικού αεροδρομίου αναπτύσσεται η νέα «πόλη των 15 λεπτών», ένα πρότυπο πόλης όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να έχουν όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινότητά τους, σε απόσταση μόλις 15 λεπτών!

Το booth ΤΗΕ ELLINIKON 360VR EXPERIENCE θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του Athens Science Festival, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ρίξουν μια… αποκλειστική ματιά στο μέλλον του The Ellinikon.