The Ultimate Bubble Show: Ελάτε να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη φούσκα στην Αθήνα!

5 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Φέτος τον Απρίλιο μία «επιδρομή» από φούσκες αναμένεται πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Ο Ray Bubbles, ή Ρέι ο Σαπουνόφουσκας, επί το ελληνικότερον, έρχεται στο Athens Science Festival με το απόλυτο Bubble Show: Χιλιάδες, μοναδικές φυσαλίδες που θα μας διασκεδάσουν και στο τέλος θα ενωθούν στη μεγαλύτερη φούσκα που έγινε ποτέ στην Αθήνα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα μπορούσατε να παγιδεύσετε έναν ανεμοστρόβιλο μέσα σε μια φούσκα; Πώς θα έμοιαζε άραγε ένα μικροσκοπικό ηφαίστειο που εκρήγνυται, εκτοξεύοντας φυσαλίδες; ‘Η πώς φαίνεται ένα φάντασμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σαπούνι, το οποίο επιπλέει στον αέρα, αψηφώντας τη βαρύτητα;

Με μοναδικά εφόδια νερό, σαπούνι και λίγη Χημεία, ο διεθνώς αναγνωρισμένος ως Ειδικός της Φούσκας και κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη φούσκα στον κόσμο, Ray Bubbles, θα μας καθοδηγήσει στον «φευγαλέο», πολύχρωμο κόσμο του: Σαπουνόφουσκες διάφανες και χρωματιστές, στρογγυλές, μακρόστενες και ακανόνιστες. Άλλες που «παίρνουν φωτιά» και γίνονται αφρός ή ατμός, και άλλες που καλύπτουν τα πάντα στο πέρασμά τους!

Μέσα από μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, ρυθμό, και εκπλήξεις, ο Ray θα δημιουργήσει απίστευτες εικόνες από φυσαλίδες, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα φανταστικό τοπίο μεταμόρφωσης. Και όλοι μαζί θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη φούσκα που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Αθήνα.

Ελάτε πρώτα να τη φτιάξουμε και μετά να τη σπάσουμε! Επισκεφθείτε το Athens Science Festival, «βουτήξτε» στον μαγικό κόσμο από σαπούνι και νερό του Ray «Σαπουνόφουσκα» Bubbles και πάρτε μέρος σε μία μοναδική εμπειρία!

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου | Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Κλείστε θέση!