Athens Science Festival 2024 - School Visit

«Θέλουμε Εκδρομή» στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας!

4 Μαρτίου, 2024 ΝΕΑ

Φέτος τον Απρίλιο, το σύνθημα «θέλουμε εκδρομή» αποκτά νέο περιεχόμενο για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας! Διότι το Athens Science Festival επιστρέφει από τις 16-21 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με συναρπαστικές «Ιστορίες Αλλαγής» που θα εμπνεύσουν παιδιά και εκπαιδευτικούς για μία εκδρομή στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας!

Μία εκδρομή που θα προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον επιστημονικό κόσμο μέσα από εκπαιδευτικά πειράματα, διαδραστικά εργαστήρια και παιχνίδια. Δίνοντας, ταυτόχρονα, και στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν μέσα από μία αξέχαστη εμπειρία γνώσης και δημιουργικότητας.

Προγραμματίστε την εκδρομή σας στο ASF 2024! Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτήν τη μοναδική γιορτή της επιστήμης. Οι λεπτομέρειες για τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας και οι πληροφορίες για τις δραστηριότητες βρίσκονται διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα μας εδώ.

Θέλετε να απολαύσετε μία εκδρομή στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας; Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Athens Science Festival, 16-21 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.