Το μέλλον του Digital Gaming

29 Σεπτεμβρίου, 2023 ΝΕΑ

Η βιομηχανία του Digital Gaming αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές και ραγδαία αναπτυσσόμενες της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Οι όροι έχουν μπει αποφασιστικά στην καθημερινότητά μας και ο κλάδος αποτελεί ελκυστικό πεδίο επαγγελματικής απασχόλησης για νέους/ες. Πώς μπορεί κάποιος/α να μπει στον εντυπωσιακό κόσμο του gaming και τι επαγγελματικές ευκαιρίες προσφέρει;

Στο Athens Science Festival την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 19:30 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια συναρπαστική συζήτηση ανάμεσα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με το παρόν και το μέλλον του digital gaming. 

Ο Γεώργιος Ν. Γιαννακάκης, Καθηγητής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψηφιακών Παιχνιδιών του Πανεπιστημίου Μάλτας, είναι Συνιδρυτής και Διευθυντής Έρευνας της εταιρείας modl.ai, που κατασκευάζει εργαλεία βασισμένα στην Τεχνητή Νοημοσύνη με σκοπό τη δημιουργία καλύτερων παιχνιδιών. Ο Βαγγέλης Καλλούδης έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο και τα τελευταία χρόνια είναι Senior Product Manager της Kaizen Gaming, μιας από τις κορυφαίες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech σε διεθνές επίπεδο. Ο Γιάννης Ρούτης είναι Content Creator και δημιουργός του επιτυχημένου YouTube καναλιού LegitGamingGR. Ασχολείται κυρίως με το σχολιασμό βιντεοπαιχνιδιών που του κινούν το ενδιαφέρον και πλέον μετράει πάνω από 400.000 συνδρομητές! 

Το πάνελ θα συντονίσει η Δρ. Ελίνα Ροϊνιώτη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας Games Outreach του Kickstarter και Υπεύθυνη Δικτύωσης και Επικοινωνίας του gi-Cluster.

Τι μπορεί να συμβεί όταν βρεθούν όλοι μαζί στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων; Με τη γνώση και την εμπειρία των ομιλητών, το αποτέλεσμα διαφαίνεται καθηλωτικό! 

Εάν έχετε πάθος για τα ψηφιακά παιχνίδια και θέλετε να πορευτείτε επαγγελματικά στον κλάδο, αυτό το panel discussion είναι για εσάς!

Ελάτε στο Athens Science Festival – τη μεγαλύτερη γιορτή επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας!

Η συζήτηση γίνεται με την υποστήριξη  της εταιρίας Kaizen Gaming

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου | Χώρος: Αμφιθέατρο | 19:30 – 21:00