Μία performance-κωμική εξομολόγηση «Χωρίς Πτυχίο» από τον Στέλιο Ανατολίτη

1 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Χρειάζεται τελικά να γνωρίζουμε την ταυτότητα (α+β) κι όλο εις το τετράγωνο ή μάταια τη μελετούσαμε επί ώρες στο Γυμνάσιο; Σε τι χρησιμεύει η διαίρεση, αν όχι μόνο για να μοιράζουμε τον λογαριασμό σε συγκεντρώσεις παλαιών συμφοιτητών; Και το Πτυχίο Πανεπιστημίου; Εσείς, το πήρατε ή μήπως διατηρείτε αιωνίως τον τίτλο του φοιτητή ή της φοιτήτριας;

Ο Στέλιος Ανατολίτης, πιθανότατα ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να πάρει μεταπτυχιακό χωρίς το βασικό του πτυχίο, έρχεται στο Athens Science Festival με τη performance-κωμική εξομολόγηση «Χωρίς Πτυχίο».

Μέσα σε εξήντα λεπτά καταιγιστικού μονόλογου, ο Στέλιος θα προσπαθήσει να απαριθμήσει όλα εκείνα που τον καθιστούν πλήρως κατάλληλο και ταυτόχρονα απολύτως ακατάλληλο να μιλάει για την επιστήμη. Εξηγώντας μας γιατί παρότι απέτυχε παταγωδώς να πάρει το πτυχίο του, για κάποιο λόγο επιμένει να ασχολείται με την Χημεία – και όχι μόνο: Θέλει να βλέπει τους γύρω του να παίρνουν το πτυχίο τους, μήπως και εξιλεωθεί μέσω αυτών.

Αστεία και συνάμα γλυκόπικρη, η Ιστορία Αλλαγής του Στέλιου Ανατολίτη σας προσκαλεί να βυθιστείτε στο γνωστό σουρεαλιστικό σύμπαν του stand-up κωμικού. Και αν δεν τον γνωρίζετε, να η ευκαιρία να τον μάθετε στο Athens Science Festival.

Σχετικά με τον Στέλιο Ανατολίτη

Ο Στέλιος Ανατολίτης είναι stand-up κωμικός, μουσικός, δάσκαλος αυτοσχεδιασμού και συγγραφέας, ενώ ασχολείται ενεργά με το Youtube, όπου οι παραστάσεις του έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Έχει σπουδάσει Χημεία, Θέατρο και Δημιουργική Γραφή. Είναι ιδρυτικό μέλος της Σχολής Αυτοσχεδιασμού & Κωμωδίας «House of Improv» καθώς και μέλος της ομάδας «Science Comedy» για την επικοινωνία της επιστήμης με αστείο κι εκπαιδευτικό τρόπο.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» | Ώρα: 21:30

Κλείστε θέση!