«Μια roller coaster διαδρομή από την Google Maps στο Angel Investing»: Η συναρπαστική Ιστορία Αλλαγής του Lars Rasmussen

8 Μαρτίου, 2024 ΝΕΑ

Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει, έστω και μία φορά στη ζωή του, τους χάρτες της Google για να κινηθεί μέσα στην πόλη, στο εξωτερικό, ακόμα και στη γειτονιά του; Πρόκειται για μία εμβληματική εφαρμογή πλοήγησης που άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο τις μετακινήσεις δισεκατομμυρίων ανθρώπων και «οφείλεται» σε δύο αδέρφια από τη Δανία, τους Lars και Jens Rasmussen.

Ο πρώτος εκ των δύο, ο Lars Rasmussen, δηλώνει πλέον μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, και σας προσκαλεί στο Athens Science Festival 2024 προκειμένου να σας διηγηθεί μία συναρπαστική Ιστορία Αλλαγής!

Στο πλαίσιο της ομιλίας του με τίτλο «Από το Google Maps στις Επενδύσεις στην Τεχνολογία», ο Lars θα γίνει πλοηγός μας σε μία πορεία με πολλά «σκαμπανεβάσματα»: Από την ακαδημαϊκή καριέρα στη συν-ίδρυση του Google Maps και, τελικά, στις επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ενδιάμεσοι σταθμοί: Εμβληματικές εταιρείες τεχνολογίας όπως η Facebook και η Canva, καθώς και ανερχόμενες δυνάμεις όπως οι Astranis, Chiaro, Neara, και Protio.

Επιβιβαστείτε στο αλά λούνα παρκ αφηγηματικό τρενάκι του Lars Rasmussen και απολαύστε μία περιπετειώδη διαδρομή γεμάτη ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις, με πλοηγό έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρωτοπόρο της τεχνολογίας. Μη διστάσετε να ζητήσετε «οδηγίες πλοήγησης»: Ο Lars θα χαρεί να ακούσει τις ερωτήσεις σας!

Σχετικά με τον Lars Rasmussen

Ο Lars Rasmussen είναι Angel Investor στον χώρο της τεχνολογίας και σύμβουλος για νεοφυείς επιχειρήσεις σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, με έδρα την Αθήνα. Κατέχει διδακτορικό στη θεωρητική επιστήμη των υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Google και η Facebook. Περνά τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας ιστιοπλοΐα στα ελληνικά νησιά, αλλά και απολαμβάνοντας τον αγαπημένο του καφέ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» | Ώρα: 20:00

Κλείστε θέση!