Role Model 01: Γίνε ο/η ήρωάς σου!

9 Οκτωβρίου, 2023 ΝΕΑ

Όλοι έχουμε αντλήσει έμπνευση από βιογραφίες και ιστορίες σπουδαίων προσωπικοτήτων, που διέπρεψαν στον κλάδο τους. Ανθρώπους – πρότυπα που στόχευαν ψηλά και κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στο Homo Ludens πιστεύουν πως όλοι μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και μας καλούν σε ένα μοναδικό workshop. 

Ελάτε στο Athens Science Festival την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 20:00, για να λάβετε μέρος στη δράση «Speed Mentoring & Consulting: Επαγγελματική Σταδιοδρομία», που διοργανώνει η ομάδα του οργανισμού Homo Ludens.

Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσετε με συμβούλους σταδιοδρομίας και μέντορες από διάφορους κλάδους STEM θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την εκπαίδευση και την επαγγελματική σας πορεία, κατά τη διάρκεια ατομικών συνομιλιών. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις αξίες σας, ώστε να διεκδικήσετε το μέλλον που σας ταιριάζει. Θα γνωρίσετε καταξιωμένους επιστήμονες από διάφορους κλάδους, όπως είναι η Χημεία, η Βιολογία και η Μηχανική, που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις προκλήσεις σας μέσω της δικής τους εμπειρίας.

Στο συναρπαστικό παιχνίδι «Role Model 01», που δημιούργησε η ομάδα του Homo Ludens για τις ανάγκες του βιωματικού εργαστηρίου και μπορείτε να παίξετε online οποιαδήποτε στιγμή, θα γνωρίσουμε σημαντικές προσωπικότητες και θα αντλήσουμε έμπνευση από τις ιστορίες τους. Ελάτε να διασκεδάσουμε, προσπαθώντας να μαντέψουμε τα βήματα ανθρώπων που πέτυχαν τους στόχους τους και μοιράζονται την ιστορία τους μαζί μας. 

Ακολουθήστε τα βήματά τους ή το δικό σας προσωπικό δρόμο – που διαμορφώνεται βάση των ξεχωριστών ικανοτήτων και ταλέντων σας – για να γίνετε οι ίδιοι Role Models. 

To workshop διοργανώνεται από την Βάσια Αλετρά (Σύμβουλος Καριέρας) σε συνεργασία με τον Ευθύμιο Χαροκόπο (Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επ. Προσανατολισμού) και την Κάτια Μακρυκώστα του οργανισμού Homo Ludens. Υπεύθυνη του βιωματικού εργαστηρίου είναι η Όλγα Γεωργαντζά

Ελάτε στο Athens Science Festival για να «διαμορφώσετε το μέλλον σας»!

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου | Χώρος: Δεξαμενές Καθαρισμού | 20:00 – 20:50