Στο Athens Science Festival 2024 ετοιμαζόμαστε για μια κατάδυση στον κόσμο των θαλασσών με το XPLORE BLUE!

14 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Γνωρίστε τα Σκάφη, Εξερευνήστε τη Θάλασσα! Στον κόσμο του Xplore Blue, η εξέρευνση δεν είναι απλώς μια δραστηριότητα, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία που αναδεικνύει τα μυστικά του ωκεανού! Κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μια πρόκληση, μια ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα είδη, να εξερευνήσετε ανεξερεύνητες περιοχές και να κατανοήσετε βαθύτερα τη θαλάσσια ζωή και την οικολογία του ωκεανού.

Το Xplore Blue μεταμορφώνει κάθε πλοίο σε ένα πλήρες ωκεανογραφικό εξερευνητικό σκάφος και κάθε παραθαλάσσια ζώνη σε μια ωκεανογραφική βάση, ενθαρρύνοντας μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να γίνουν οι επόμενοι Blue Xplorers! Απολαύστε από κοντά ένα από τα σκάφη Xplore Blue και εξερευνήστε τις δυνατότητες μέσω του «κιτ αισθητήρων». Εμπειρίες όπως η πλοήγηση ενός υποβρυχίου ROV, η παρακολούθηση από το σταθμό ελέγχου Mission Control και πολλά άλλα σας περιμένουν!

Η Xplore Blue είναι μια εταιρεία, μέρος του οικοσυστήματος EY ZHN LIFE. Ένα οικοσύστημα εταιρειών και πρωτοβουλιών για μια νέα εποχή με επίκεντρο τη ζωή. Με στόχο να βοηθήσουμε στον επαναπροσδιορισμό των βιομηχανιών μας και στη μετάβαση από τον τρέχοντα ανθρωποκεντρικό πολιτισμό μας σε ένα νέο παράδειγμα όπου η Ζωή και η ευημερία για όλα τα όντα βρίσκονται στο επίκεντρο. Στον μοναδικό γνωστό πλανήτη όπου υπάρχει Ζωή!

Η αποστολή της Xplore Blue πηγάζει από τη βαθιά πεποίθηση ότι η ευημερία των θαλασσών και των ωκεανών είναι σημαντική όχι μόνο για τη θαλάσσια ζωή, αλλά και για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μέσα από την καινοτομία και την έρευνα, η Xplore Blue αναπτύσσει λύσεις που επιτρέπουν στον άνθρωπο να συνυπάρχει με τον ωκεανό, προωθώντας την αειφορία και την ανάπτυξη με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η περιπέτεια σας ως Blue Xplorer ξεκινά εδώ, στο Athens Science Festival 2024. Είστε έτοιμοι να βυθιστείτε στο άγνωστο; Περιηγηθείτε στο XPLORE BLUE όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ στον προαύλιο χώρο.