Η Jill Tiefenthaler, CEO του National Geographic Society και διακεκριμένοι National Geographic Explorers έρχονται στο ASF 2024

4 Απριλίου, 2024 ΝΕΑ

Από τις 16 έως τις 21 Απριλίου, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε έναν κόσμο γνώσης και δημιουργίας προσκαλώντας επισκέπτες από όλες τις ηλικίες να βυθιστούν στον συναρπαστικό κόσμο της εξερεύνησης.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, η Dr. Tiefenthaler, η πρώτη γυναίκα CEO του National Geographic Society, θα μοιραστεί με το κοινό στην Ελλάδα, τις συναρπαστικές Ιστορίες Αλλαγής ενός οργανισμού που μετράει ήδη 136 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας. Ιστορίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πλανήτη μας.

Ενώ την Κυριακή 21 Απριλίου θα ενωθεί με μία ομάδα διακεκριμένων National Geographic Explorers σε ένα απροσδόκητο πάνελ που συνιστά μία πραγματική αποστολή του Οργανισμού επί ελληνικού εδάφους. Η Lucy Hawkes – Physiological Ecologist, ο Nick St.Oegger – Documentary Photographer, ο Piero Amodio – Behavioral Ecologist και Evolution Scientist, η Imogen Napper – Marine Scientist, ο Tom Matthews – Climate Scientist  και Θοδωρής Αναγνωστόπουλος – Co Founder Athens Science Festival και Science Engager, θα μας ταξιδέψουν από τα βάθη των ωκεανών μέχρι τις ψηλότερες κορυφές του πλανήτη, μέσα από τις απίστευτες εμπειρίες τους ως Εξερευνητές του National Geographic. Επιπρόσθετα, ειδικά σχεδιασμένα workshops θα απευθύνονται στους επισκέπτες του Athens Science Festival που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με μαζί τους και να αντλήσουν έμπνευση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η προπώληση έχει αρχίσει! Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές/τριες, άνεργους και ΑΜΕΑ, καθώς και οικογενειακά εισιτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.athens-science-festival.gr

Το Athens Science Festival 2024 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το British Council και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών καθώς και με την υποστήριξη της COSMOTE ως μεγάλου χορηγού.